Shared хостинг - Хостирање на заеднички сервери

Windows Shared Hosting

 

Windows Shared Hosting W20 W50 W100 W250 W500 W1000
Веб простор (МB) 20 50 100 250 500 1000
Месечен сообраќај (GB) 2 5 10 15 30 50
Email адреси 5 10 15 25 50 100
ASP .net 1.1/2.0/3.5/4.0
ASP подршка
Бази на податоци:MsSQL
Број на бази на податоци 0 1 1 1 2 4
Простор за база на податоци (MB) 0 10 70 150 300 500
Webmail
FTP пристап
Статистика за посетеност
Месечен надомест 150 ден. 229 ден. 320 ден. 600 ден. 1050 ден. 1650 ден.
Годишен надомест 1500 ден. 2500 ден. 3500 ден. 6500 ден. 11500 ден. 18000 ден.

порачај / испрати барањеВклучено со секој Shared хостинг пакет

Регистрација на домаин

Секој Shared хостинг пакет вклучува регистрација на .com/.mk/ домаин.

Backup на податоци

Комплетен backup на вашите податоци на дневно ниво и враќање на истите на барање.

Статистика за посетеност

Секој Shared хостинг пакет содржи напреден модул за анализа на посетеноста на Вашето хостирано веб решение.