Shared хостинг - Хостирање на заеднички сервери

Linux Shared Hosting

 

Linux Shared Hosting L100 L500 L2000 L5000
Веб простор (МB) 100 500 2000 5000
Месечен сообраќај (GB) 5 30 100 250
Email адреси 5 30 50 100
PHP подршка
Бази на податоци:MySQL
Број на бази на податоци 0 1 5 20
Број на домеини 1 1 5 20
Простор за база на податоци (MB) 0 20 150 500
Webmail
FTP пристап
Статистика за посетеност
Годишен надомест 1500 ден. 2700 ден. 4600 ден. 6900 ден.

порачај / испрати барањеВклучено со секој Shared хостинг пакет

Регистрација на домаин

Секој Shared хостинг пакет вклучува регистрација на .com/.mk/ домаин.

Backup на податоци

Комплетен backup на вашите податоци на дневно ниво и враќање на истите на барање.

Статистика за посетеност

Секој Shared хостинг пакет содржи напреден модул за анализа на посетеноста на Вашето хостирано веб решение.