Дедицирани сервери – комплетна хостинг услуга за корисници со најголеми барања

Доколку виртуелките ви се преслаби, ви треба снага и моќ на сосптвени сервери. Сите ресурси и сервери се внимателно прилагодени според вашите потреби, нема делење на хардверот ниту ограничувања. Премиум хардвер и премиум bandwidth- само за вас.

Ако сакате услуга за администрација на серверот (managed услуга), во тој случај заради зачувување на квалитетот и сигурноста, не даваме Remote Desktop и Root SSH пристап на корисниците. Услугата за администрација, не е вклучена во цената.

 

 • Основен пакет во Rack

  • 1 Rack Unit
  • Напојување: 500W
  • 100GB Месечен сообраќај
  • Firewall заштита
  • Следење на сообраќај
  • Објавување на DNS записи на именски опслужувач
  • Анализа на Web статистики
  • Автоматски 24 часовен мониторинг на статусот на сервисите како и репортирање и алармирање во случај на испад
  • Посети во дата центарот под придружба на IT специјалист

  порачај / испрати барање
 • Напреден пакет во Rack

  • 2 Rack Unit
  • Напојување: 500W
  • 200GB Месечен сообраќај
  • Firewall заштита
  • Следење на сообраќај
  • Објавување на DNS записи на именски опслужувач
  • Анализа на Web статистики
  • Автоматски 24 часовен мониторинг на статусот на сервисите како и репортирање и алармирање во случај на испад
  • Посети во дата центарот под придружба на IT специјалист

  порачај / испрати барање

 • Основен пакет - Tower

  • Полица - Tower, Server, PC
  • Напојување: 500W
  • 100GB Месечен сообраќај
  • Firewall заштита
  • Следење на сообраќај
  • Објавување на DNS записи на именски опслужувач
  • Анализа на Web статистики
  • Автоматски 24 часовен мониторинг на статусот на сервисите како и репортирање и алармирање во случај на испад
  • Посети во дата центарот под придружба на IT специјалист

  порачај / испрати барање
 • Напреден пакет - Tower

  • Полица - Tower, Server, PC
  • Напојување: 500W
  • 200GB Месечен сообраќај
  • Firewall заштита
  • Следење на сообраќај
  • Објавување на DNS записи на именски опслужувач
  • Анализа на Web статистики
  • Автоматски 24 часовен мониторинг на статусот на сервисите како и репортирање и алармирање во случај на испад
  • Посети во дата центарот под придружба на IT специјалист

  порачај / испрати барање

Дополнителни услуги за Дедициран Хостинг

Дополнителен простор по Rack единица

Потребен ви е повеќе простор за Вашиот сервер. Закупете простор (по unit) во нашиот датацентар.

Дополнително напојување по блок од 500W

Доколку Вашиот сервер има потреба од зголемување на димензионираното напојување, во секое време можете да побарате зголемување на предвиденото/иницијалното напојување за Вашиот сервер.